Hjemmesider

Vi tilbyder dynamiske, velorganiserede, tilgængelige og brugervenlige hjemmesider - med mig i den anden ende til at hjælpe dig godt i gang - med domænet, webhotellet og selve hjemmesiden.

Design


Designet tager afsæt i dine ideer og også gerne i dit materiale og bliver til i et samspil mellem os.

De største nyheder


Passwordbeskyttelse - Du kan nu vælge at forbeholde særlige dele af din hjemmeside for registrerede brugere med password... og endda skelne mellem gæster uden password, brugere med almindeligt password og superbrugere med privilegeret adgang.

Alle sider (undtagen forsiden) kan passwordbeskyttes. Ingen sider er dog beskyttet her på demonstrationssiden.

Fotogalleri - Tidligere begrænsninger på antal gallerier og antal foto i de enkelte gallerier er nu helt væk og indpakning er blevet en hel del lækrere.Flash video - kan anvendes overalt på hjemmesiden. Du kan også præsentere dine videoer samlet i video-modulet.

Sprog - Du kan lave forskellige sprogversioner, der fungerer helt uafhængigt af hinanden. Koden er optimeret til op til 28 forskellige sprogversioner - alle med samme fleksible muligheder.

Sitemap og Søg på siden - En søgefunktion er nu fast bestanddel af Vision & Praxis' hjemmesideløsning. Find og prøv den under menuen til venstre. Sammen med den finder du også et link til den nye automatisk genererede "sitemap", som vil gøre det nemmere for dine gæster at få overblik over din hjemmeside.

Google-optimering - Hjemmesiden generer automatisk et Google sitemap, som hjælper din hjemmeside til at placere sig bedre hos Google.

Tjek dit domæne


Hos DK Hostmaster kan du tjekke om det domæne, du ønsker, er ledigt. Husk, du skal ikke bestille domænet hos DK Hostmaster. Det sker automatisk, når du bestiller dit webhotel hos Vision & Praxis.

Læs mere i menuen til venstre.